Massage Behandling Karriär Idag

Reconnective healing är introducerad av Dr. Eric pearl. Det är en form av heling som hämtar sin kraft ur universums riktlinjer. Det började med att kunder som hade besökt Dr. Eric Pearl för en “vanlig” behandling, kände sig helade och på så sätt upptäckte han att han var kapabel till denna unika sort av healing. Han har sedan lärt ut sina kunskaper till människor över hela världen som nu kan heala folk på samma sätt som Dr. Pearl.

Under healingen ligger du på en massagebänk med slutna ögon medans healingen utövas. Reconnective healing är som en behandling som verkar för ditt inte, man kan inte kalla den för en vanlig behandling eller terapi, då den inte fokuserar på några speciella problemområden eller symptom.

När du kommer för att få din healing så rekommenderar kliniken att man ska klä sig med ganska varma och bekväma kläder, du lägger dig ner och sluter ögonen medans behandlaren håller sina händer en bit över din kropp och leder energifrekvenser till dina energi kopplingar. Reconnective healing verkar på en fysisk, emotionell, andlig & mental nivå och hjälper dig att få ett större starkare band med dig själv och universella ting i ditt liv & runt omkring dig. Reconnective healing rekommendera för dig som vill förstora din livsbalans eller skapa större medvetenhet.

Hur reconnective healing upplevs är olika från person till person, så resultatet kommer att bli olika på alla som gör reconnective healing. Det är helt individuellt.

Healingen är till för att du ska skapa en emotionell balanserad nivå mellan det fysiska och mentala. Healing är ingenting man kan stressa fram utan det är någonting som kommer att vara i längden. Man kan inte gå på en reconnectivehealing session och sen bestämma när och hur det ska påverka dig, utan det kommer att komma i sinom tid men man vet inte när man kan förvänta sig effekten.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.